BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Maria Prästgårdsgata 43

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 6409
  • 9440
Värdera din bostad

Beskrivning

Med högt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerad pärla. Här finns dubbla balkonger i två olika väderstreck med fri utsikt och med sol från morgon till kväll. Bostaden är i toppskick med påkostad, välutrustat kök och nytt badrum från 2018. Väggarna är vitmålade med inslag av eleganta tapeter.

Bostaden är verkligen optimalt planerad med genomgående planlösning med gavelläge och underbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här finns stora sociala ytor i öppen planlösning med generösa fönsterpartier som medför underbart ljusinsläpp och fri utsikt, utan insyn. Härtill finns utgång till en stor balkong som man med fördel njuter av den fria utsikten i både eftermiddags- och kvällssol.

Intill vardagsrummet ligger ett stort och totalrenoverat kök från Vedum med fri utsikt och goda förvaringsytor bakom vita köksluckor. Köksutrustningen består av hel kyl och frys, ismaskin, induktionshäll, pyrolysugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Allt i rostfritt från Electrolux. Köket har tilltagna arbetsytor i massiv ek med vitt kakel ovanför. Här finns matplats för det stor sällskapet med härligt samspel till vardagsrummet.

Sovrummen ligger med ostört läge mot gården och återvändsgatan. Masterbedrom har plats för dubbelsäng och har vackra nytapetserade väggar. Goda förvaringsytor via en inredd och rymlig skjutdörrsgarderob. Härifrån når man  ytterliggare en balkong som ligger fritt mot gården och med sol hela dagen. Sovrum 2 och 3 når man både från vardagsrummet och hallen. Rummet disponeras idag som två separa sovrum med plats för säng och skrivbord. Rummet kan med enkla medel konverteras om till ett stort sovrum med plats försåväl dubbelsäng, garderober och arbetshörna.

I anslutning till hallen finner man ett nytt och smakfullt renoverat (2018) badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, handdukstork, wc, himladusch och kommod. Härlig dimbar belysning via infällda spotligts i taket.

Man välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med bra avhängningsmöjligheter och goda förvaringsytor via en inbyggd garderob. På golvet ligger ett vackert ekparkettgolv som återfinns i hela bostaden. 

Bostaden är belägen på höjden i barnvänliga kvarter med återvändsgata och lummiga gårdar med lekplatser där kvarterets barn leker fritt. 

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om bostaden:
- Lugn och ostört läge nära Mariatorget.
- Dubbla balkonger med fri utsikt och alltid sol på någon av balkongerna.
- Generösa sociala ytor i öppen planlösning.
- Perfekt disponerad med genomgående planlösning med gavelläge.
- Smakfullt och totalrenoverad bostad med nytt badrum och påkostat kök
- Rymligt förråd i källare om cirka 4-5 kvm. 
- Solid förening med mycket god ekonomi.