BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden - Sundbyberg

Brotorps Allé 8

  • 1 rum och kök
  • 33.5 kvm
  • Såld
  • 3554
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i populära och eftertraktade Järvastaden erbjuds nu en möjlighet att förvärva en perfekt 1:a med alla tänkbara bekvämligheter, optimal planlösning och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp samt närhet till natur, vatten och utmärkta kommunikationer.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick med öppen planlösning, ljusa ytskikt och stora fönsterpartier. Här finner du ett rymligt allrum med tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck med plats för både umgänge, matplats, sovdel samt en stor uteplats för härligt umgänge under sommarhalvåret. Vidare har lägenheten genomgående ekparkett, ett toppfräscht sällskapskök, ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra förvaringsmöjligheter genom klädkammare i anslutning till hallen.

Genomtänkt och modern arkitektur.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i Järvastaden
- Nyproducerad lägenhet 2016
- Härlig uteplats på ca 16 kvm
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa
  ljusinsläpp
- Optimal planlösning
- Goda förvaringsmöjligheter
- Tättmaskin/Torktumlare
- Utmärkta kommunikationer i området med buss och pendeltåg samt tunnelbana från Hallonbergen eller Bergshamra.