BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Tullgårdsgatan 8

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 3901
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva en ljus och välplanerad 2:a i populära Brf Tullstugan 3, vid Norra Hammarbyhamnen. Här bor du i en ljus bostad med en väldisponerad planlösning som har en stor balkong med både grönskande innergårdsutsikt och rogivande vattenutsikt. En härlig utsikt mot vattnet som nås från bostadens samtliga rum.

Väl inne i lägenheten möts du av en stor och välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter samt förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. I anslutning till hallen nås det rymliga badrummet med bl.a. badkar och tvättmaskin.

Vidare i lägenheten finner du det trevliga köket med diskmaskin, bra skåpsförvaring och arbetsytor, samt kyl och frys i fullhöjd. Matplats för 4-6 personer. Sovrummet är även det mycket rymligt och har plats för t.ex. dubbelsäng, garderober och byråer. Mellan köket och sovrummet finns det härliga och lättmöblerade vardagsrummet. Här finns goda sällskapsytor och plats för soffgrupper, tv-möbler och arbetshörna. Ett underbart rum med fönster åt hela tre väderstreck. Från vardagsrummet når du den solrika balkongen med harmonisk utsikt mot grönska och vatten. 

Välkommen hem!

- Välplanerad med fönster åt tre väderstreck.
- Stor balkong med markis, i söderläge.
- Vattenutsikt från samtliga rum (sovrum, vardagsrum och kök).
- Tvättmaskin från 2017.
- Kyl från hösten 2016.
- Rymligt källarförråd på ca 6-8 kvm hör till lägenheten.
- Stabil Brf med flera gemensamma utrymmen och låga avgifter.