BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ingarö

Karbyvägen 2A

  • 6 rum och kök
  • 161 kvm
  • Såld
  • 15783
  • 10373
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till detta mycket representativa och stilrena hus med en unik och genomtänkt layout där man har god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Huset är mycket exklusivt och välbyggt och omgärdas av fina sidobyggnader som poolhus med relax och bastu, dubbelgarage, 50 kvm vindslägenhet samt en kontorsbyggnad som även rymmer förråd och vedbod. Byggnadernas inbördes placering är väl genomtänkt och här har man skapat en skyddad oas som binds samman av en stor sammanhängande terrass. Den stora härliga terrassen suddar ut gränsen mellan ute och inne och skapar en synnerligen gemytlig miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. Fastigheten omgärdas av fina stenmurar, häckar och gärdsgårdar.

TERRASS - EN EGEN OAS MED POOL
Här har man verkligen skapat en fristad där man tagit vara på tomtens naturliga fördelar och fint förstärkt dess karaktär med trädäck, planteringar, fruktträd och vacker utomhusbelysning med skymningsreglage. I mitten av gården ligger den fina poolen som blir dess självklara centrum. Här finns stora ytor med plats för sittgrupper, loungedelar, solstolar och grill. Njut av solen hela dagen och kvällen!

HUVUDBYGGNAD - FLÖDAR I LJUS

Kök
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. I mitten av köket ligger en rejäl köksö som blir en naturlig samlingsplats vid matlagning. Köksutrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt, samt inbyggd ugn och micro. Belysning sker via spotlights med dimmers.

Matplats
Rymlig matplats med utrymme för stora sällskap. Från köket/matplatsen når man via fönsterdörrar husets underbara terrass och poolområde. Här har man verkligen suddat ut gränsen mellan ute och inne och skapat en miljö som bjuder in till mingel och middagar i det fria. En fin detalj är de takfönster som ger rummet det lilla extra.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum som karaktäriseras av vackra linjer, högt till tak, stora höga glaspartier och en rejäl öppen spis. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som övrigt möblemang. Från rummet har man via helglasade altandörrar fin kontakt med trädgårdens stora gräsytor. Ett rum att trivas i året om!

Sovrum 1
Master bedroom med gott om plats för både dubbelsäng, förvaring och övrigt passande möblemang. I direkt anslutning till sovrummet ligger ett stort lyxigt badrum. 

Badrum - Stort och lyxigt
Lyxigt badrum med fönster och helkaklade väggar och klinkergolv. Badrummet har både dusch och badkar, ångbastu, toalett, handdukstork samt tvättställ med tillhörande kommod och Vola blandare. 

Hall
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter. I hallen ligger praktiskt och snyggt klinkergolv som löper vidare in i tvättstugan. Hallen och tvättstugan utgör en naturlig avgränsning mot huset i övrigt och skapar två från varandra skilda zoner, perfekt för barnfamiljen.

Tvättstuga
Tvättstuga med bra skåpinredning och bänkytor. Tvättstugan är utrustad med både torktumlare och tvättmaskin (2018). 

Allrum
Mycket trevligt rum där det finns gott om plats för en rejäl soffgrupp och övrigt passande möblemang. Från rummet når man husets andra badrum samt en stor klädkammare.

Badrum
Väldisponerat badrum med fönster och helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, toalett och tvättställ med tillhörande kommod.

Klädkammare
Stor klädkammare som sväljer det mesta.

Sovrum 2 & Sovrum 3
I anslutning till allrummet ligger två sovrum med god möblerbarhet och gott om förvaring. I rummen finns gott om plats för såväl säng som skrivbord och övrigt passande möblemang.

Övrigt - Huvudbyggnad
Inbyggda Boose högtalare i stora sovrummet, i köket, i stora badrummet samt även utomhus vid terrassen. I vardagsrummet finns inbyggda Boose Surround högtalare.

POOLHUS - RELAX & BASTU
Poolhus med relaxrum, vedeldad bastu, dusch, toalett, utedusch samt vedeldad badtunna med reningsverk. Utrymmet är utrustat med vattenburen golvvärme och inbyggda högtalare Sonos (Poolhuset inreddes 2017).

LILLA VILLAN - DUBBELGARAGE & LÄGENHET
På fastigheten står ett charmigt hus ”Lilla villan” som rymmer dubbelgarage (eldrivna garageportar med fjärr), tvättstuga/pannrum, och en mycket fin vindslägenhet med en total yta om ca 50 kvm. Lägenheten är utrustad med dusch, tvättställ, toalett, fullutrustat kök med micro, ugn, spishäll, diskmaskin samt kyl med frysfack. En trevlig detalj är lägenhetens rogivande kamin. Till lägenheten är det även draget fiberbredband. Här bjuds man på stor anpassbarhet med en möjlig inkomstbringande uthyrningslägenhet, ett lyxigt och privat boende för gästerna eller ett boende för det lite äldre barnet. Huset ger verkligen känslan av att bo i ett eget hus där man har egen uteplats och egen trädgård med äppelträd. 

HUSLÄNGA - KONTOR/FÖRRÅD/VEDBOD
Kontor med ekparkett och fiberbredband (2017), vedbod som lätt kan inredas till en gäststuga samt förråd och verkstad. Huset är byggt på betongplatta och hela huskroppen är välisolerad där alla utrymmen är uppvärmda med element med vattenburen värme.

GÅRDSPLAN - PARKERINGSPLATSER
Grusad gårdsplan med plats för ytterligare 8 bilar (elkontakt för bil).

REGNSAMLARE - INSTALLATION FÖR BEVATTNING
Allt regnvatten samlas upp från taken och tas om hand för bevattning. Den tank som utgör uppsamlingskärl är försedd med pump för bekväm bevattning med slang.