BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskededalen/Blåsut

Sofielundsvägen 7

  • 3 rum och kök
  • 76 kvm
  • Såld
  • 5112
Värdera din bostad

Beskrivning

Längtar du efter att flytta till en välplanerad trea om 76 kvm med dubbla balkonger? Då har du äntligen hittat rätt till denna fina nästan nyproducerade lägenhet med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Huset färdigställdes under 2015 och håller absolut toppskick. Här bor ni i ett expansivt område som ligger endast tre stationer bort från pulsen på Södermalm. Endast 100 m till närsmta tunnelbana Blåsut. 

Lägenheten präglas av genomgående gedigna materialval så som ekparkettgolv, fönsterbänkskivor i marmor och ett läckert kök med gedigen maskinvarupark. Här är det bara att flytta in och bo i en lägenhet som verkligen har allt. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda i såväl hall, sovrum och badrum. Utöver den goda förvarigen i lägenheten så ingår även ett källarförråd om ca 3-4 kvm.

Från vardagsrummet når du en mycket trevlig och rymlig södervänd balkong om ca 6,5 kvm som dessutom är inglasad. På så sätt kan du njuta av sommaren under en längre tid. Från de båda sovrummen kan du nå den stora balkongen som är vänd mot en lugn innergård och den rymmer såväl många middagsgäster samt även odling av grönsaker och växter om så önskas.

Du kommer bo i en otroligt solid och väl underhållen förening med en avgift på endast 4 433 kr och då ingår värme, vatten och kabel-tv samt bredband från Telia. 

Precis i anslutning till lägenheten har du en närbutik med bra öppetider, finns också möjlighet att köpa nybakat bröd, bakverk i närheten. Inom 200 meter hittar du också tre bra förskolor, Blåsutgården, Glasmålningen och Fyren. Här bor du såväl nära natur i form av promenadavstånd till Nacka-reservatet med fin grönska och bra promenadstråk. Du har gångavstånd till både Globen Shopping med 60 butiker och restauranger och Dalens Centrum. Här finns närservice som ICA, Pressbyrån, apotek, bibliotek, blomaffär, restaurang, sushi och småbutiker. 

Missa inte denna chans att förvärva en riktig drömlägenhet med alla bekvämligheter som önskas!