BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Högalid/Hornstull

Högalidsgatan 42B

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 2892
Värdera din bostad

Beskrivning

Svårslagen vindsvåning på helt eget våningsplan belägen på 6tr med Högalidsparken och Södermalms takåsar som närmsta granne. Varmt välkommen till en luftig och välplanerad vindsvåning på rogivande adress i hjärtat av Högalid!

- Vindsvåning på eget plan
- Möjlighet att bygga två takaltaner
- Magisk utsikt från samtliga fönster
- Insynsfri och ljus med Högalidsparken som granne
- Populär adress omgiven av både lugna stråk och stadspuls
- Förening med god ekonomi
- Goda kommunikationer, populära restauranger och flertalet butiker i närheten

Här finner ni en rymlig, insynsfri 3a med milsvid utsikt från samtliga fönsterpartier vilka vetter både mot söder och norr. Fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp med solljus hela dagen. Utöver detta finns möjlighet att bygga två takaltaner mot en av föreningens trivsamma gårdar. Bygglov är beviljat för altanerna. Sommartid kommer ni från dessa altaner att kunna njuta av kvällssol och vackra solnedgångar över Kungsholmen.

Våningen erbjuder charmiga attribut som änglatrappa och snedtak och är även praktisk i sitt utförande med rymliga sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt ordentlig matplats i köket. Våningen är i inflyttningsklart skick men kan också moderniseras efter eget tycke och smak.

Vi befinner oss på en populär adress i sekelskifteskvarter som är tysta och lugna men som ändå har nära till stadspulsen. Populära restauranger ligger tätt i området. I Hornstull finner ni även den uppskattade gallerian med allehanda shopping, inte minst den prisade Hemköpsbutiken. Kommunikationerna är mycket goda från Hornstull med tunnelbana och bussar.

För den mer friluftslängtande finns Långholmens bad och promenadstråk nära, så även Tantolunden och Skinnarviksberget. Bor ni på denna adress har ni även förmånen att få följa Högalidsparkens fantastiska årstidsväxlingar.
Varmt välkomna på visning!