BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Norr Mälarstrand

Karlsviksgatan 14, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 7045
  • 9709
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna sekelskifteslägenhet på våning 4 med balkong och kakelugn! Belägen i attraktiva kvarter centralt på Kungsholmen och intill Norr Mälarstrand. Balkong med utgång från vardagsrummet har utsikt över takåsar och himmel. Välskött och skuldfri Brf med riktigt god ekonomi som under 2018 ska installera bergvärme och som fortfarande innehar en dold tillgång i form av en hyresrätt. Låga avgifter!

Härlig sekelskifteskänsla med bl a högt i tak, kakelugn, vackra golv och fönster med spröjs. Lägenheten på 80 kvm är fördelad på tre rum och kök. Rymligt kök med generös matplats. Helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin. Bostaden är genomgående med vackra fönsterpartier i två väderstreck.

Lägenheten är lugnt belägen med balkong mot innergård men med stadens puls runt hörnet vid Fridhemsplan. Nära restauranger, butiker, buss, tunnelbana (både grön och blå linje) samt kort promenadavstånd till City och St Eriksplan. I området finns även flera grönområden såsom Karlbergskanalen, Kronobergsparken och Rålambshovsparken samt ljuvliga Norr Mälarstrand.


- Till lägenheten hör idag ett stort källarförråd.