BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Telefonplan

Hökmossevägen 9, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 3907
  • 2754
Värdera din bostad

Beskrivning

- Högst upp i huset med balkong

- Toppfräscht kök som renoverats med modern utrustning och mycket gott om förvaring 

- Optimal planlösning med möjlighet till två sovrum, ett större och ett mindre

- Genomgående med fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp

- Högt i tak

- Fina parkettgolv och klinkergolv. 

- Bra förening med mycket god ekonomi

Rumsbeskrivning:

Praktisk hall med fint klinkergolv, ljusa väggar och praktisk hatthylla. Här finns även plats för skohylla samt mindre möbel om man så önskar. Här finner man dessutom en stor klädkammare som slukar mycket. Hallen leder till övriga rum i lägenheten.

Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti ut mot föreningens lummiga baksida. Här ryms soffgrupp såväl som tv-möbel och matplats för 4-5 personer om man väljer att dela av köket och få ett till sovrum. Fint parkettgolv golv och ljusgråa väggar.

Toppfräscht kök som renoverats med mycket bra förvaring bakom vit skåpsinredning, arbetsbänka och ovan dessa sitter ett snyggt mosaik-kakell. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis, ugn, köksfläkt, inbyggd microvågsugn, hel kyl, hel frys, tvättmaskin. I köket finns även ett städskåp. Stor plats för matbord där man med enkelhet kan sitta 6-8 personer och avnjuta en god middag. Klinkergolv och ljusa väggar.

Sovrummet går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå, garderober eller arbetshörna. Fint parkettgolv och ljusa väggar. Sovrummet vetter mot den gröna innergården på baksidan av huset.

Badrummet har kaklade väggar i vitt med bård och klinkergolv. Här finns duschhörna, handfat, spegelskåp, wc, handdukstork och vädringsfönster. 

Lägenheten går enkelt att göra om till 3 rum och kök och då får man ett ytterligare sovrum (Se alternativ planlösning)