BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 8A.

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 3702
  • 3518
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu! Nu finns äntligen möjlighet att bo i Liljeholmens vackraste sekelskiftes fastighet.

I en välskött och skuldfri föreningen finner du denna smakfulla pärla med optimal planlösning och stor balkong med härlig utsikt och kvällssol. 

Denna lilla paradvåning erbjuder underbar karaktär med alla tidstypiska detaljer bevarade såsom vackra och hårdvaxoljade trägolv, kakelugn, spegeldörrar, djupa fönsternischer i marmor och välvda rumshörn vilka gör den här lägenheten till något utöver det vanliga. Den höga takhöjden (3,30 m) i kombination med generösa fönsterytor i gavel gör att här finns en underbar rymd och en skön atmosfär. 

Bostaden har genomgått en omfattande renovering och är i gott skick med vita målade väggar, tak och snickerier. Här möts man av ett stort och stilrent kök med granitskiva, pyrolysugn, induktionshäll, kyl/frys samt vacker infälld ho. Allt med påkostade materialval från både Miele och Gaggenau. Köket har matplats för 6-8 personer och har även en extra utgång till trapphuset och gården.  I anslutning till hallen ligger ett tilltalande badrum med vita kaklade väggar och passande klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch, kommod, wc tvättmaskin och handdukstork.  

Perfekt planerad bostad där alla rummen ligger i ostörda lägen mot lugn innergård. Bostaden passar såväl för sociala tillställningar som för ett bekvämt familjeliv. Här finns stora umgängesytor i såväl kök som vardagsrum. Via vackra pardörrar når man ett underbart masterbedroom som med sitt gavelläge, välva väggar och kakelugn verkligen gör bostaden unik. Härtill är den stora balkongen ett privilegium, här kan ni med fördel njuta av kvällssolen. Intill hallen ligger även ett mindre rum som passar utmärkt som ett barnrum, kontor eller walk-in-closet.  

Bostaden har även goda förvaringsytor via en garderobsvägg ändå upp i tak som rymmer säsongens alla kläder. 

Mycket populär och skuldfri förening med spännande omgivning där historia blandas med det moderna. Här har man tillgång till Liljeholmstorget och Södermalms stora affärsutbud ett stenkast bort, sjön Trekanten och tunnelbanan- finns på bara några minuters gångavstånd. Världen och Arlanda når du på 50 minuter med flygbussarna från Liljeholmen. 
Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om bostaden:
- Liljeholmens vackraste sekelskiftesfastighet   
- Underbara detaljer bevarade såsom trägolv, pardörrar, stuckaturer & kakelugn (fungerar ej)
- Balkong i ostört läge med kvällssol
- Perfekt disponering med stora sociala ytor och ett stort unikt masterbedroom
- Stabil, välskött och skuldfri förening
- Härlig rymd med 3,30 i tak
- Smakfullt renoverat med påkostat kök och tilltalande badrum.
- Goda förvaringsytor via rymliga garderobervägg.  
- Rymliga vindsförråd om cirka 6 kvm.