BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Sturehillsvägen 10, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 4173
  • 4110
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt och ostört läge ligger denna ljusa, tilltalande och perfekt planerade 2:a med härligt gavelläge och milsvid fri utsikt. Här finns en stor balkong med bästa solläge med slående utsikt över takåsarna i stan och vidare så långt ögat når. 

Lägenheten är belägen högt upp i huset och har generösa fönsterytor i genomgående planlösning som medför rikligt med ljusinsläpp. Här möts man av en modern och delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som skapar rymd och inbjuder till socialt umgänge för många. Rofyllt sovrum med goda förvaringsytor, rymligt badrum med dusch och tvättmaskin med torktumlare och därtill en generös balkong i väster att tillgå med plats för utemöblerna och blomarrangemang. 

Bostaden är i toppskick med påkostade tillval från välkända fabrikat. På golvet ligger vackert ekparkettgolv och väggarna är vitmålade. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

 Generellt om lägenheten:
- Nyproducerad i toppskick med gavelläge och högst upp i huset.
- Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor.
- Rymligt vardagsrum med öppen planlösning, gavelläge och stora fönsterpartier som medför underbart ljusinsläpsamt milsvid fri utsikt över stans takåsar.
- Stor solig balkong om ca 7 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Fri utsikt över takåsar.
- Väldisponerat och stilrent kök med påkostade materialval från Siemens. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin,kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn samt en spisfläkt.                  
- Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum.
- Rofyllt sovrum med två generösa fönsterpartier och plats för dubbelsäng.
- Perfekta förvaringsytor via en garderob och stor inredd klädkammare som rymmer säsongens alla kläder.
- Smakfullt badrum med vita kaklade väggar och varmgrå klinkergolv. Fullutrustat badrum med dusch och glasväggar,  handfat med vit kommod, wc, handdukstork samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Goda förvaringsytor via praktiska överskåp.
- Till lägenheten hör ett bra källarförråd