BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede - Enskededalen

Täppgränd 103

  • 3.5 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 3745
  • 2823
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en härlig och väldisponerad 3,5 rum och kök i familjevänliga Enskededalen! I en stor och välskött förening finner ni en lägenhet med hög standard som idag nyttjas med tre sovrum, stort vardagsrum, kök med goda arbetsytor och balkong mot den härliga innergården. Bostaden har genomgående ekparkett och fina ljusinsläpp och totalrenoverades under 2014.

- Balkong mot härlig innergård
- Helrenoverad 2014
- Nyttjas som 4 rum och kök
- Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten
- Stor och välskött förening med grönskande innergård
- Belägen i härliga och familjevänliga Enskededalen
- Nära Nytorpsfältet med bad och Nackareservatets naturliv
- Från Sandsborgs tunnelbanestation tar du dig till Södermalm på 7 minuter med tunnelbanans gröna linje

Privat och ombonad känsla fås genom att bostaden nås via en grind direkt till den rymliga balkongen. Här kan hela familjen sitta och äta och se ut över den grönskande innergården. Vidare in i bostaden finns gott om förvaring i två stora garderober med skjutdörrar såväl som avhängning för vardagens jackor och väskor.

Köket, nybyggt 2014, är utrustat med diskmaskin, ugn, micro, extra bred kyl/frys och gott om förvaring i både under- och överskåp. Naturlig plats för köksbord finns mot det stora fönstret, som även det vetter mot innergården.

Vardagsrummet, med gott om plats för sällskapsmöblemang, får ljusinsläpp från vackert burspråksfönster. I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt förråd.

I dagsläget disponeras lägenheten med tre sovrum - det största har ljusa materialval som tillsammans med en sober fondtapet ger en lugn och rogivande känsla. De två sovrum som idag nyttjas som barnrum är bra planerade och rymliga. Ett av dem vetter mot balkongen och det intilliggande får sitt dagsljusinsläpp via en smart glasvägg dem emellan.

Badrummet är elegant helkalat med infällda spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare står bredvid en smidig arbetsbänk med förvaringsskåp. I övrigt finns vägghängd WC, handfatskommod med överhängande spegelskåp och kronan på verket är ett fantastiskt badkar med regndusch!

Videgården är en stor och välskött förening som ligger runt en väl tilltagen innergård. Här finns rutschkana, gungor och gott om plats för grillfester för vänner och alla grannar. Precis intill gården ligger en stor lekpark för barn samt grönområden för promenader.

Varmt välkomna på visning!