BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma - Annedal

Kratsbodavägen 50C

  • 3 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 6508
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högst upp i huset med stor takterrass på ca 20 kvm! med ett fantastiskt solläge och en makalös utsikt.

Här bor du i en nyproducerad lägenhet med stora fasadfönster från golv till tak som ger ett härligt och generöst ljusinsläpp i fritt läge, genomtänkt och modern planlösning och en milsvid utsikt från alla fönster.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med öppen planlösning samt genomgående exklusiva ytskikt i absoluta toppskick.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och utrymme för matplats. Anslutning till takterrassen från köket. Komplett utrustning i köket inkl. diskmaskin. Helkaklat badrum med spa-känsla, dusch och tvättmaskin. Två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter.

Lägenheten ligger på bästa adress i mysiga Mariehäll som är en expansiv del av Bromma med närhet till både natur, vatten och all tänkbar service.


The Bronze är ett av Brommas modernaste byggnader i ett attraktivt och centralt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och en fantastisk takterrass gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende!

 
Den här lägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen!

- Toppfint och ljust drömboende

- Stor takterrass med oslagbar utsikt

- Högst upp i huset

- Stora fasadfönster för härligt ljusinsläpp

- Luftig och öppen planlösning

- Exklusiva ytskikt i absoluta toppskick

- Bra förvaringsmöjligheter

- Stabil Brf med garage

- Bästa adress i expansiv del av Bromma

- När Sundbybergs Centrum med utmärkta kommunikationer