BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Rosenlundsgatan 32 D

  • 5.5 rum och kök
  • 128 kvm
  • Såld
  • 5995
Värdera din bostad

Beskrivning

Inbjudande tambur med goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i inbyggda garderober. I tamburen finns ett fint parkettgolv vilket är genomgående för hela lägenheten.

Rymligt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen med kvällssol mot föreningens inhängnade innergård. Vardagsrummets ljusa väggar matchar de fina golven. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både soffgrupp samt övriga möblemang.

Det välutrustade köket ligger i en social anslutning till vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Bänkskivorna matchar de ljusa köksluckorna vilket skapar harmoni. Från köket nås den rymliga balkongen där du har sol hela dagen.

I lägenheten finns 4 rymliga sovrum, alla med plats för dubbelsäng och utrymme för förvaring. Intill ett av sovrummen finns en walk-in-closet med fönster som kan nyttjas som ett extra sovrum för den som önskar.

Det finns två badrum, det ena med badkar och det andra med dusch. Badrummen har klassiska vita kakel på väggarna och klinkergolv och det större badrummet erbjuder badkar, tvättmaskin & torktumlare, handduksvärmare, golvvärme, handfat med kommod samt spegel. Det andra badrummet erbjuder wc, en rymlig duschhörna, handduksvärmare och också här finner vi vita kakel som matchar golvet.