BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Järvastaden - Sundbyberg

Brotorps Allé 4

  • 4 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 4234
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära och eftertraktade Järvastaden erbjuds nu en möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en toppfin 4:a högst upp i huset med en fantastisk takterrass på hela 23 kvm i bästa solläge. Här erbjuds alla tänkbara bekvämligheter som optimal planlösning, två badrum, rymlig balkong samt stora fönsterpartier i tre väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla som tillsammans med ett genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp skapar en härlig atmosfär och ett underbart  boende för hela familjen.

Vidare finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort och modernt sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster med en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, tre harmoniska sovrum, två toppfräscha badrum varav det ena har badkar, tvättmaskin och torktumlare. Här erbjuds även goda förvaringsmöjligheter med platsbyggda skjutdörrsgarderober och klädkammare. Den stora terrassen har ett perfekt solläge från förmiddag till solen går ned och bjuder in till umgänge under hela sommarhalvåret.

Järvastaden har under det senaste åren vuxit fram som ett eftertraktat och lugnt område med närhet till såväl grönområden, city, natur, restauranger, parker, mataffärer, skolor, förskolor, samt utmärkta kommunikationer vilket gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Fantastisk takterrass på ca 20 kvm i eftertraktat västerläge
- 3:a med optimal planlösning
- Modern lägenhet högst upp i huset
- Rymlig balkong
- Populärt och eftertraktat område
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp
- Helkaklat badrum
- Stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Nära naturområden som Igelbäcksreservatet med populära Ursviks motionsanläggning
- I området finns både förskolor och skolor
- Utmärkta kommunikationer med buss, tunnelbana och pendeltåg