BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltsjö-Boo

Branddammsvägen 3B

  • 6 rum och kök
  • 167 kvm
  • Såld
  • 4296
Värdera din bostad

Beskrivning

I villaidyllen Eknäs ligger denna charmiga villa med stor härlig tomt! Huset på 167 kvm boyta är fördelat på två plan med renoverat kök, rymligt vardagsrum, fyra bra sovrum, två badrum samt bra med förvaringsutrymmen. Här finns plats för den stora familjen att växa! Välkomna på visning!

Varmt välkomna till detta charmiga och hemtrevliga hus beläget i populära Eknäs! Den stora plana tomten omringas av en insynsskyddande häck och runt huset finns bra gräsytor med plats för lek och spring. På tomten finns även en friggebod och lekstuga. Huset på 167 kvm är fördelat på två plan med stora sociala sällskapsutrymmen och bra privata ytor. Här finns plats för den stora familjen att växa! En stenlagd trapp leder fram till husets entré. Innanför dörren möter en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och rymliga förvaringsmöjligheter. På entréplan finns ett renoverat och ljust kök med separat matplats, ett bra sovrum, stort duschrum samt ett generöst vardagsrum med stort ljusinsläpp. På övre plan finns ett bra allrum, tre sovrum och ett fint badrum. Här är ett hem att trivas i! Välkomna på visning!

ENTRÉPLAN

 

Hall

Välkomnande hall med fönster invid som släpper in ljus. Kakel på golv och tapetserade väggar.

Kök med matplats

Ett generöst och ljust kök från våren 2003 med bra skåpförvaring och stora bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Köksluckor i björk och kakel i beige mellan bänk och skåp. Stor kyl och frys, ny inbyggnadsmicro, diskmaskin samt fläkt. Måttanpassad granitskiva mellan spis och diskho. Naturlig plats för stort matbord invid fönster som släpper in gott med ljus. Parkettgolv med golvvärme och målade väggar. Härifrån når man den ena altanen med plats för mindre sittgrupp i härlig morgonsol.

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök som skapar en känsla av rymd. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Härifrån når man den andra altanen med lyxig utomhusjacuzzi. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Bra sovrum med plats för säng och garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Duschrum

Stort duschrum med dusch, handdukstork, wc, handfat i kommod samt spegel med spotlights. Klinker på golv med värme och kaklade väggar.

Groventré

Praktisk groventré med bra förvaringsmöjligheter med både garderober och klädkammare. Klinikers på golv med golvvärme och målade väggar

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bra arbetsytor. Linoleummatta och tapetserade väggar.

ÖVRE PLAN

Allrum

Trappan upp leder till det rymliga allrummet med en generös takhöjd upp till nock och takfönster som ger en härlig atmosfär. Plats för soffa och annat möblemang. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 2

Fint sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 3

Bra sovrum med plats för säng, byrå och garderob. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 4

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och byrå samt gott om plats för t.ex. barnsäng eller kontorsdel. Bra plats för förvaring bakom kattvind. Laminatgolv och tapetserade väggar.

Badrum

Fint badrum från 2007 med bubbelbadkar, wc, handfat i kommod och badrumsskåp med tillhörande spegel. Klinker på golv med värme och kaklade väggar.