BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 68

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 13945
  • 6553
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en stilfull vindslägenhet på en av Kungsholmens bästa adresser invid Kungsholms strand. Här bor du i en vacker sekelskiftesfastighet i lugnt och skyddat läge med generös takhöjd och fantastisk utsikt över takåsar samt bedårande Sankt Erikspalatset!

- Vacker vindsvåning med synliga takbjälkar och otrolig rymd
- 3,5 m till Nock
- Oslagbar terrass med en av Stockholms bästa utsikter
- Flertalet fönsterkupor samt fönsterpartier i dubbla väderstreck för maximalt ljusinsläpp
- Öppen spis
- Badrum samt gästtoalett
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Mycket god förening med aktiv styrelse
- Alla större renoveringar gjorda
- Generöst förråd i källaren

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och exklusiv känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du klassiska vindsdetaljer som synliga bjälkar, snedtak och fönsterkupor samt en vältilltagen takhöjd upp till 3,5 meter till nock.

Vindsvåningen erbjuder även ett spektakulärt fönsterparti som öppnar upp mot den magnifika terasssen. Här kan man sitta i timtal och blicka ut över Sankt Erikspalatset och takåsarnas minst sagt pittoreska vy.

Vardagsrummet håller hög rymd med goda sällskapsytor där mysfaktorn når sitt esse med den öppna spisens tillförande. I anslutning till vardagsrummet nås matplats och kök via öppen planlösning med komplett utrustning. Badrummet är helkaklat och försett med dusch, badkar, tvättmaskin samt infällda takspotlights.

Sovrummen rymmer såväl dubbelsäng som enkelsäng med med vackra fönsterpartier. Det större av dem har även en inbyggd garderob. Hela våningen har en fantastisk karaktär och de smarta förvaringarna är många. Få förunnat finns även gästtoalett i anslutning till hallen som i sig är rymlig och erbjuder avhängning samt stengolv och säkerhetsdörr.

Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen på visning!