BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Ringdansvägen 5 B, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 13655
  • 11541
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna underbara sekelskiftesdröm med fina originaldetaljer bevarade såsom två kakelugnar, generös takhöjd, vackra furugolv, spegeldörrar samt höga fönster med djupa nischer. Lägenheten är belägen i vacker fastighet anno 1911 i en av Söderorts mest eftertraktade föreningar med mysiga grönskande innergårdar i den charmiga äldre delen av Midsommarkransen.

Renovering genomfördes 2012-2013 då köket byggdes om och väggar samt tak målades i hela lägenheten. De vackra originalgolven i furu är slipade och behandlade med pigmenterad hårdvaxolja 2016. Trevligt disponerad med luftigt och lättmöblerat vardagsrum med fungerande kakelugn och plats för stora sällskap. Välutrustat och mycket stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter samt matplats för ca 4 personer. Stort sovrum med vackert fönsterparti, plats för dubbelsäng, gott om förvaring och övrig möblering. Smakfullt renoverat och stilrent badrum. Bra förvaring i hall med garderob och klädkammare. Lägenheten är belägen på lugn gata med vacker utsikt mot fina sekelskiftesbyggnader samt grönskande Julikullen.

Stor och stabil förening med låg belåning och underbara, grönskande innergårdar med fina planteringar, utemöbler, grillplatser och lekplatser. Föreningens medlemmar har tillgång till bl. a. gym, bastu och övernattningsrum. Mysigt belägen i den äldre delen av Midsommarkransen, nära till T-bana (Midsommarkransen), buss 147 samt ett stort utbud av restauranger, caféer och övrig service. Gångavstånd till Mälaren och Vinterviken med fina promenadstråk och badmöjligheter.

- Två kakelugnar
- Vackra originalgolv i furu
- Generös takhöjd
- Höga fönster med djupa nischer
- Spegeldörrar
- Stilrent och välutrustat kök från 2012
- Väl tilltaget sovrum
- Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten och stort vindsförråd
- Underbara lummiga gårdar med utemöbler, grillplatser och lekplatser
- Stabil och lågt belånad förening
- Tillgång till gym, bastu, festlokal och övernattningsrum
- Attraktivt läge i den charmiga äldre delen av Midsommarkransen
- Nära till T-bana (röda linjen, station Midsommarkransen)