BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka

Sävsångarvägen 98

  • 5 rum och kök
  • 180 kvm
  • Såld

Beskrivning

Med Erstasviks naturreservat som närmaste granne ligger denna generösa och välplanerade villa på 180 kvm i barnvänliga Kolarängen. Huset har en trevlig planlösning med stora sociala ytor och bra privata ytor. Egen, separat lägenhet finns i huset på 35 kvm med egen entré och mindre kök. Perfekt för tonåringen eller den egna företagaren. På övre plan finns möjlighet möjlighet att skapa ytterligare två sovrum av allrummet. Närhet till natur, flertalet badsjöar såsom fina Strålsjön, förskolor & skolor samt bra kommunikationer in till Slussen. Välkomna att uppleva detta charmiga hem på plats!

ENTRÉPLAN

Entréplanet är genomgående tillgänglighetsanpassat.

Hall

Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Klinker på golv och tapet/nymålade väggar.

Kök med matplats

Ett generöst och hemtrevligt kök med bra skåpförvaring och bänkytor som uppmuntrar till matlagning. Köksluckor i massiv ek och kakel i vitt mellan bänk och skåp. Stor kyl och frys med ismaskin, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt fläkt. Måttanpassad granitskiva och fönster ovanför diskho. Naturlig plats för stort matbord invid fönster som släpper in gott om ljus. Klinker på golv och tapet/målade väggar. Härifrån når man altanen med plats för sittgrupp i härlig eftermiddagssol under den blomstrande trädmagnolian.

Vardagsrum

Ljust och generöst vardagsrum i öppen planlösning mot kök som skapar en känsla av rymd. Centralt placerad finns den ståtliga täljstensugnen med öppen spis mot vardagsrummet och bakugn mot köksdelen. Plats för stor soffgrupp och annat möblemang. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Badrum

Stort badrum med badkar, wc, handfat i kommod samt spegel. Plastmatta på golv och kaklade väggar.

Tvättstuga

Rymlig tvättstuga med dubbla tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och bra arbetsytor. Plastmatta och tapetserade väggar.

LÄGENHET

Praktisk lägenhetsdel på 35 kvm med egen ingång som passar perfekt för tonåringen, den egna företagaren eller för uthyrning. 

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Stor garderob. Plastmatta och målade väggar.

Separat kök med kyl/frys, kombiugn och glaskeramikhäll, duschrum med dusch och wc samt egen tvättmaskin och varmvattenberedare. Klinker på golv och målade väggar. 

ÖVRE PLAN

Allrum

Trappan upp leder till det rymliga allrummet med plats för soffa och annat möblemang. Detta rum kan enkelt delas av och skapa två ytterligare sovrum om så önskas. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och byrå samt bra med plats för klädförvaring i flertalet garderober. Parkettgolv och tapetserade väggar. Från sovrummet når man den rymliga balkongen.

Sovrum 2

Bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Inbyggd garderob med plats för förvaring. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Duschrum med bastu

Generöst duschrum med dusch, wc, kommod med dubbla handfat och spegel. Här finns plats för badkar om så önskas. Från duschrummet når man den fina bastun med plats för flertalet personer. Våtrumsmatta och kaklade väggar

Klädkammare 

Praktisk klädkammare med plats för förvaring.