BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Selebovägen 13, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • Såld
  • 3275
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till en ljus och välplanerad gaveltrea i populära Svedmyra! Här erbjuds generösa ytor, fina fönsterpartier samt balkong i bästa solläge. Närhet till vackra grönområden, lekparker och kommunikationer. Snabbt tillträde för den som önskar!

Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier samt vackert burspråk. Här är det lätt att möblera med soffa, mediemöbler och läshörna. Det finns även utrymme för matsalsbord för den som önskar. Från vardagsrummet når ni balkongen i västläge. Här kan ni avnjuta eftermiddag- samt kvällssol. Balkongen är rymlig och en perfekt oas för middagar i solen.

Välplanerat kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom ljusgrå luckor. Generösa arbetsytor på rostfri bänk. Här finner ni även ett fint vitrinskåp. Matplats för 4-6 personer.

Lägenheten har två rymliga sovrum som ligger i varsin ände av lägenheten. Ena sovrummet ligger lugnt belägen mot skogsparti. Båda rummen har gott om plats för dubbelsäng, sängord och förvaring.

Inbjudande yttre hall som nås via bostadens säkerhetsdörr. Plats för skoställ och avhängningsmöjligheter. Det finns även en inre möblerbar hall med ytterligare förvaring i rymlig klädkammare. Invid hallen ligger det fräscha badrummet med ett fint vädringsfönster som släpper in rikligt med ljus. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

- Lummigt och insynsskyddat läge i tre väderstreck
- Burspråk i vardagsrummet
- Möblerbar balkong med eftermiddag- och kvällssol
- Två stora sovrum
- Snabbt tillträde för den som önskar

Bara att trivas från dag ett!