BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Hanna paulis gata 25, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2120
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till ett lugnt och ostört läge i populära Fruängen. Denna genomgående charmiga tvåa bjuder på bevarade originaldetaljer, balkong samt mycket bra fönsterytor som medför rikligt med ljus. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; bra kommunikationer, service och sköna naturområden som Långbro park. En av Fruängens bästa föreningar med låga avgifter.

Det luftiga vardagsrummet bjuder på fantastiskt ljusinsläpp och gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk samt även plats för matbord eller arbetshörna. Här finner ni även utgång till den härliga balkongen med härligt sydostläge.

Lägenheten erbjuder ett trevligt kök som erbjuder gott om förvaring i underskåp samt överskåp. Ett härligt ljusinsläpp och matplats för 4-6 personer.

Rofyllt och rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober. Här finns det gott om plats för dubbelsäng, diverse sängmöblemang samt mer förvaring om så önskas.

En välkomnande och rymlig hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Intill hallen finner ni badrummet som är helkaklat i ljusa kulörter. Här finns WC, dusch, handdukstork, vädringsfönster samt tvättmaskin.

Lägenheten är belägen i ett fantastiskt lugnt område med gångavstånd (3 minuter) till tunnelbanans röda linje Fruängen som tar er in till stan på cirka 20 minuter. Flera bussar trafikerar även området.

Ett boende att trivas i från dag ett, varmt välkomna på visning!