BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 4, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3281
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna genomgående charmiga tvåa, centralt belägen i Västertorp. Lägenheten bjuder på generösa fönsterpartier, balkong i bästa söderläge och en planlösning utöver det vanliga. Här bor ni med allt ni önskar precis runt knuten; kommunikationer, service och sköna naturområden. I avgiften ingår värme, vatten, bredband via Ownit 1000 mb/s samt kabel-TV grundutbud.

Lägenheten presenterar en rakt igenom hög standard med fräscha ytskikt och rymliga rum med goda förvaringsmöjligheter. Det luftiga vardagsrummet bjuder på fantastiskt ljusinsläpp med gott om plats för en ordentlig soffgrupp, soffbord, TV-bänk och även plats för matbord. Vid vardagsrummet hittar ni en loggia med generösa fönsterpartier i tre väderstreck, den har många olika funktioner idag. Den går att använda som ett arbetsrum, extra sovrum, walk in closet eller matsal. Möjligheten finns att öppna upp loggian helt och hållet, för att få en öppnare planlösning.
Från vardagsrummet finner ni även utgång till den härliga balkongen i söder. Den fungerar även som ett extra rum sommartid där morgonkaffet likväl som middagar kan avnjutas. Lägenheten erbjuder ett stilrent och modernt kök med härligt ljusinsläpp. Här finns det gott om förvaring i underskåp samt överskåp. I sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng, diverse sängmöblemang samt förvaring om så önskas. En välkomnande och mycket rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter tack vare garderober med skjutbara dörrar. I anslutning till hallen ligger lägenhetens stora badrum. Ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme, wc, dusch med glasvägg, förvaringsskåp, tvättmaskin samt en torktumlare.

Föreningens fyra punkthus byggdes 2008 och ligger i ett lummigt område med kort gångavstånd till kommunikationer och service. Hiss och garage finns i huset. En lägenhet att direkt flytta in och trivas i!