BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornsbergs Strand - Kungsholmen

Franzéngatan 82, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 3210
Värdera din bostad

Beskrivning

I omåttligt populära Hornsbergs Strand erbjuds nu en möjlighet att förvärva ett toppfint boende med optimal planlösning och härlig balkong! Här bor du i modern fastighet från 2012 med Ulvsundasjöns vatten och strandpromenaden som närmsta granne.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en härligt luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Härlig balkong mot innergården och vattnet. Två rogivande sovrum varav det ena med inbyggda garderober samt en klädkammare som även kan användas som förråd. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med regndusch, infällda spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan samt vägghängda skåp med bra förvaringsmöjligheter.

Hornsbergs Strand har under de senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt och yteffektivt boende med bästa läge som lämpar sig så väl för familjen som paret med högt ställda krav!

- Toppfint boende vid Hornsbergs strand

- Stockholms mest eftersökta adress 2016 enl. Hemnet

- Härlig balkong mot innergård och vattnet

- Stabil Brf med garage även för el-bilar

- Optimal och luftig planlösning

- Genomgående fina ytskikt