BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 153, 7tr

  • 1 rum och kök
  • 22.5 kvm
  • Såld
  • 8035
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet att trivas i. Högt upp på våning 7 ligger denna ljusa och välplanerade pärla med ett högt och fritt läge, helt utan insyn. Här är avgiften låg, dessutom med bredband inkluderat och tunnelbanan precis runt husknuten. Med Hornsbergs strand och Fridhemsplan en kort promenad bort finns allt inom räckhåll.

Lägenheten har en öppen och mycket väldisponerad planlösning. Tack vare de stora fönsterpartierna och det höga fria läget strömmar ljuset in och ger en luftig och ljus känsla. Tillsammans med en generös takhöjd, genomgående mörk laminat och vita väggar skapas ett stilrent hem att trivas och umgås i. Det platsbyggda sovloftet om 120 cm frigör golvyta och ger utrymme till extra förvaring eller arbetsyta, dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben i hallen. Badrummet är stambytt och helkaklat och som kronan på verket finns ett charmigt välbevarat originalkök från 50-talet med tidstypiska detaljer kvar.

Här bor ni i expansiva kvarter med omedelbar närhet till kommunikationer då både tunnelbana och bussar finns precis utanför entrén! Inom gångavstånd ligger både Lindhagensgallerian och Fridhemsplan med ett utmärkt utbud av servicebutiker såsom Ica Maxi, SATS, Systembolaget m.m. Badbryggorna i Hornsbergs Strand och grönområdena i Rålambshovsparken ligger endast några minuters promenad bort och det finns gott om vackra promenadstråk längs vattnet.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, gästlägenhet, fest- & gästlokal, stor tvättstuga med tvättider dygnet runt, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass med ansluten infravärme. Perfekt för soliga grillkvällar! Låg avgift där bredband ingår! Hiss finns!

- Högt och fritt läge på 7:e våningen med fri utsikt utan insyn!
- Charmigt välbevarat originalkök från 1950-talet och stambytt helkaklat badrum.
- Platsbyggt sovloft med plats för 120 cm madrass med smart förvaring under
- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax.
- SATS, Friskis & Svettis och Crossfitgym på promenadavstånd.
- T-bana blå linje station Stadhagen strax utanför porten som tar dig till T-centralen på 5 min.
- Hornsberg Strand med badbryggor, restauranger och vacker strandpromenad.
- Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och Systembolaget endast några minuters promenad bort.