BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan / Birkastan

Karlbergsvägen 82B, 1tr ö.g

  • 1 rum och kök
  • 28 kvm
  • Såld
  • 8644
Värdera din bostad

Beskrivning

I denna välbevarade gårdsfastighet anno 1913 finner du nu denna charmiga sekelskifteslägenhet med sitt lugna och insynsfria läge mot den grönskande innergården! Lägenheten är belägen på attraktiv adress i Vasastan invid Odenplan, St Eriksplan och Birkastan! Mycket goda kommunikationer! Lägenheten erbjuder stora, luftiga rum med högt i tak ca 3.20, ljusa väggar och vackra välbevarade originalgolv. Lugnt insynsfritt läge med vackra originalfönster som släpper in gott om ljus. Elegant, ljust och smakfullt - med bevarade tidstypiska detaljer. Här har vi ett boende som inbringar lugn mitt i staden. Här har ni ett komplett boende som även är inflyttningsklart!

Väl inne i lägenheten finner ni en otroligt välplanerad lägenhet där både badrum och kök stilrent renoverats de senaste åren. Kliv in i det härliga vardagsrummet där ljuset flödar tack vare det välvda fönsterpartier i original. Här får ni ett välplanerat rum som inrymmer ett praktiskt sovloft om ca 7 kvm och plats för dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter. Vidare har ni här även en platsbyggd garderobslösning. Ljust kök med samtliga vitvaror och skåp i fullhöjd samt gott om plats för matbord för 2-4 personer. Badrum samtlig komfort och trevliga detaljer såsom ett marockanskt klinkergolv, takdusch och spotlights i taket. Rymlig hall som inrymmer gott om förvaring och avhängning. Till lägenheten hör även ett förråd. Föreningen är stabil och har en trevlig grönskande innergård med sittgrupper, grillmöjligheter om sommaren samt övernattningsrum.

Lugnt, trevligt läge på den lugna delen av Karlbergsvägen i Birkastan. Rikt utbud av mysiga krogar, restauranger och caféer runt Rörstrandsgatan och S:t Eriksplan. Västermalmsgallerian och Odenplan med dess stora utbud av butiker och välsorterade mataffärer nås med en kortare promenad. Nära gångavstånd till promenadstråk längs Karlsbergskanalen och Vasaparken med lekpark, café, minigolf och fotbollsplan. Något längre bort finns Hagaparken med dess vackra natur. Ett par kvarter bort finns även Solvändans lekplats.

Ett inflyttningsklart boende där ni kan flytta in på en gång - varmt välkommen på visning!

- Generös takhöjd, fönsterpartier och vackra välbevarade golv som skänker sekelskiftescharm!
- Lugnt läge i gårdshus med utsikt över den grönskande innergården
- Fräscht helkaklat badrum från 2015 utrustat med wc, handfat och dusch. 
- Fint och modernt kök med samtliga vitvaror renoverat de senaste åren
- Modernt tenoverat badrum med marockanskt klinker och takdusch
- Till lägenheten hör ett vindsförråd och en trevlig grönskande innergård
- Väl underhållen fastighet från 1913 med samtliga stora renoveringar gjorda
- Övernattningsrum kan hyras av föreningen för endast 100 kr/natt av föreningens medlemmar
- Synnerligen populär adress invid Odenplan, St Eriksplan, Birkastan och mycket goda kommunikationer.