BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Sundbybergs Torg 1J

  • 3 rum och kök
  • 84 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
  • 3112

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Signalfabriken! Här bor du på vån 8 i ett högt och fritt läge i centrala Sundbyberg med stor balkong och en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt planlösning och generös takhöjd på  ca 2.7 meter.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och ytskikt i toppskick.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök med ett perfekt utrymme för matplats och en delvis öppen planlösning mot vardagsrum för goda sällskapsytor. Det finns två rogivande sovrum varav master bedroom har flera garderober. En välkomnande hall med goda  förvaringsmöjligheter genom en rymlig klädkammare som även kan användas till arbetsplats. Stort helkaklat badrum med badkar, vägghängd kommod, tvättmaskin och torktumlare. Stor balkong i härligt sydöstläge med plats för matplats eller loungedel.

Signalfabriken är ett av Sundbybergs mest omtalade byggnader med ett mycket attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och flera balkonger gör detta till ett ytterst trivsamt och unikt boende!

Varmt välkommen på visning!

- Exklusivt boende i eftertraktade Signalfabriken
- Nyproducerad 2013
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp
- Stor balkong i soligt sydöstläge
- Hörnlägenhet i högt och fritt läge, vån 8
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd ca 2.7 meter
- Bra förvaringsmöjligheter
- Centralt i Sundbyberg
- Källarförråd
- Gemensam takterrass
- Utmärkta kommunikationer med 8 min till Stockholm C