BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fredhäll

Stagneliusvägen 38

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 6409

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiska gavel-2:a om ca 56 kvm. Lägenheten präglas av en genomgående hög standard med charmiga originaldetaljer och mycket väldisponerad planlösning. Här möts ni av stora fönsterpartier i tre väderstreck där ljuset strömmar in och ger lägenheten en härligt ljus känsla. På sommaren kan ni ta er ett dopp från klipporna som ligger endast ett par minuter från lägenheten.

Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier i två väderstreck som släpper in rikligt med ljus och skapar en god atmosfär. Rummet är beläget med en härlig utsikt mot grönskan. Här finns det plats för en rejäl soffa, tv-möbel och även en matplats för 4-6 personer.
Köket är modernt och luftigt med gott om förvaring samt bra arbetsytor. Köket erbjuder ett härligt ljusinsläpp tack vare fönstret med utsikt mot lummig grönska. Den maskinella utrustningen består av gasspis, gasugn, integrerad kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Även i köket finns utrymme för matplats. Möjlighet att skapa en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum om så önskas.
Lägenhetens sovrum är ljust och harmoniskt med plats för dubbelsäng och sängbord.
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt mycket bra förvaring i den inre hallen tack vare en mindre klädkammare och praktiska garderober med skjutdörrar. Här finns även möjlighet att skapa en arbetshörna.

Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i från dag ett!