BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Värdera din bostad

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.
Jakobsberg

Minutgränd 3, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 61.5 kvm
  • 2.540.000 kr / Såld
  • 1006

Beskrivning

Superfint, varmt och trevligt nyrenoverat hem med alla rätt. Bostaden har senaste halvåret genomgått en totalrenovering och resultatet är enastående. Äntligen finns möjligheten att köpa ett nyckelfärdigt superfint hem i en av Jakobsbergs mest välmående bostadsrättsföreningar. Hemmets samtliga ytor har setts över. Köket i vitt har full maskinell utrustning och generös matplats för 4-6 personer. Nytt fint badrum med vitkaklade väggar och svart/grå klinker på golv. Nya vackra parkettgolv, ljusa fina väggar snickerier och innerdörrar. Pricken över i:et är bostadens stora balkong i syd/väst läge med sol större delen av dagen.

Föreningen som består av över 200 lägeheter, har stora arbeten såsom stamrenoveringar och fasader, bakom sig. På föreningens mark finns vacker och rogivande grönska samt flertalet lekplatser för barnen.

- Genomgående mycket gott skick
- Totalrenoverad 2017, ytskikt, kök, badrum samt jordfelsbrytare
- Stor stabil förening
- Stor balkong i syd/väst
- Optimal planlösning
- Matplats för 4-6 personer
- Två förråd
- Parkeringplatser i området

Välkomnande hall med vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. I hallen finns ett städskåp samt en rymlig klädkammare. I taket finns infällda spotlights i led med dimmerfunktion.

Stort ljust vardagsrum med fönster längs hela kortsidan på rummet. Rummets stora fönster och ljusa färgsättning ger en härlig känsla av ljus och rymd. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matrumsmöbler.

Superfint kök i vit med gott om förvaringsutrymmen, svart/grå arbetsbänk och dimbara ledspotlights i taket. Fullutrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggd micro, diskmaskin, köksfläkt samt kaffemaskin. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande förutom diskmaskinen som är helintegrerad. Rymlig och trevlig matplats för 4-6 personer vid stort fönster med utsikt över grönska.

Intill köket finns hemmets generösa sovrum med ljust målade väggar och vackert ekparkettgolv. Här finns gott om utrymme för både dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Från sovrummet nås bostadens soliga balkong i syd/väst läge med sol större delen av dagen.

Superfint helkaklad badrum med vitkaklade väggar och eluppvärmt svart/grått klinkergolv. I badrummet finns spegelskåp med belysning och generös kommod i svart, tvättställ, wc, handdukstork, vikbara duschväggar i delvis frostat glas samt en takdusch. För bästa möjliga belysning finns dessutom dimbara ledspotlights i taket. Förberett för tvättmaskin.