BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Heleneborgsgatan 30B

  • 1 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 2059
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende bästa adress intill glödheta Hornstull med balkong och sjöutsikt ut mot vattnet vid Söder Mälarstrand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Här finner du ett stort allrum med plats för vardagsrum och sovdel med utgång till härlig balkong med sjöutsikt och kvällssol. Köket är rymligt med perfekt utrymme för matplats och är utrustat med gasspis, elugn, kyl/frys, diskmaskin och erbjuder bra förvaring i över och underskåp. Badrummet är helkaklat och fräscht med badkar. Hallen är inbjudande med goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden är belägen på en lugn gata precis vid natursköna och mysiga Långholmen, Södermälarstrand och Högalidskyrkan. Runt hörnet finner du populära Hornstull som erbjuder ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen och service.

Lägenheten kan planeras om till 2:a. OBS: Se förslag / inspiration i alternativ planskiss och bild. OBS! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas via fackman och efter godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda.

Den här pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende
- Balkong med sjöutsikt
- Waterfront
- Toppfin och ljus
- Möjlighet att göra om till en 2:a
- Tilltagen takhöjd
- Bästa adress på lugn gata intill Hornstull
- Bra förvaringsmöjligheter
- Stora fönsterpartier
- Mycket stabil förening med låg belåning