BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 2, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • 3.710.000 kr / Såld
  • 3022

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade, ljusa och luftiga 3:a, belägen i lugna Västertorp. Här finner ni ett boende med en genomgående modern standard, hög kvalitet och rymlig balkong med kvällssol. Lägenhetens läge är optimalt med kort gångavstånd till T-bana och Västertorps mysiga centrum. En lägenhet att direkt flytta in och trivas i!

Lägenhetens vardagsrum är stort och ljust tack vare det stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Här bjuds på en social och öppen planlösning mot lägenhetens hjärta, det rymliga köket. Det rejäla köket går i fräscht vitt med svart kakel och erbjuder gott om arbetsytor och massor av förvaring. Invid köksfönstret ryms en mysig matplats för ca 8-10 personer. Den maskinella utrustningen består av en integrerad micro, diskmaskin, ugn, spis samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket finner ni även utgång till den mysiga balkongen med kvällssol, ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten.  
Lägenheten har två rymliga sovrum på varsin sin del av lägenheten. The master bedroom är utrustat med en egen klädkammare som underlättar många förvaringsproblem. Sovrum nummer två är en omgjord loggia med generösa fönster i tre väderstreck. Hallen är mycket rymlig med bra förvaringsmöjligheter tack vare garderober med skjutbars dörrar. Intill hallen finner ni badrummet som är stort med helkaklade vita väggar samt ljusgrått klinker med golvvärme. Ett härligt badkar samt en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring!

Föreningens fyra punkthus byggdes 2008 och ligger i ett lummigt område med kort gångavstånd till kommunikationer och service. Hiss och garage finns i huset.