BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vintergatan 1

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 11020
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett av de mest unika objekten som finnns I Sundbyberg, ett exklusivt och toppmodernt boende i bästa LA-style högst upp i huset med stor takterrass på ca 44 kvm! med ett fantastiskt solläge hela dagen och en makalös utsikt.

Här bor du i en nyproducerad lägenhet (2016) med en enastående känsla för detaljer och estetik, genomtänkt och modern planlösning, generös takhöjd, stora fönsterpartier från golv till tak, oslagbar takterrass med spabad, en rymlig balkong samt vattenburen golvvärme.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen och det fantastiska ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds nyproduktionens alla bekvämligheter med en genomgående hög standard och exklusiva ytskikt med bland annat köksbänk, stänkskydd och köksö i grå terrazzo.

Vidare finner du ett toppfräscht och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrum och goda sällskapsytor, från vardagsrummet når du takterrassen genom två stora helglasade dörrar, sovrummet är rogivande med bra förvaringsmöjligheter med egen utgång till takterrassen, badrummet är stilrent med en unik design.

Vintergatan 1 är ett av Sundbybergs modernaste byggnader i ett attraktivt och centralt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med stora fönsterpartier och en fantastisk takterrass gör detta till ett ytterst svårslaget och unikt boende!

Välkommen på visning!

- Ett av Sundbybergs mest unika objekt
- Exklusivt och toppmodernt boende
- Stor takterrass på ca 44 kvm! med bästa solläge
- Uppvärnt Spabad under stjärnorna
- Nyproducerad 2016 med påkostade ytskikt
- Enastående känsla för detaljer och estetik
- Fönster från golv till tak med fantastiskt ljusinsläpp
- Toppfräscht kök och badrum
- Genomtänkt planlösning
- Generös takhöjd 2.70 m
- Bra förvaringsmöjligheter
- Eftertraktat och centralt läge i Sundbyberg
- Vattenburen golvvärme
- Rymlig balkong
- Källarförråd