BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Skanstull

Ringvägen 106, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 1996
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftes 3:a med balkong mot innergård. Stort helkaklat badrum tillsammans med ett välplanerat kök är det endast att flytta in. Den härliga takhöjden och fönster (treglasfönster mot gatan) mot två väderstreck skapar en lugn och ljus atmosfär i hela lägenheten. Larm finns också installerat. Här bor ni väldigt centralt och endast ett stenkast från T-bana och bussar. Den disponeras enligt följande:

Hall
Hall med slipad granit med värmeslingor golv och ljusa tapetserade väggar. Här finns det plats för avställningsbord, byrå och bänk. Det finns också hatthylla och klädavhängare. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Stort rum med körsbärsparkettgolv och ljusa väggar. Rummet kan disponeras på fler olika sätt. Här får ni plats med stor soffa med tillhörande soffbord och TV-möbel. Det finns också utrymme för stort matsalsbord för den som önskar. Takhöjd på 3,05 meter.

Sovrum 1
Sovrum med körsbärsparkettgolv och ljusa väggar. Här får ni plats med stor dubbelsäng och tillhörande sängbord samt byrå alternativ skrivbord. Här finns en stor platsbyggd garderob med skjutbara dörrar. Takhöjd på 3,05 meter.

Sovrum 2
Rum med heltäckningsmatta på golv och ljusa väggar. Här får ni plats med säng och tillhörande sängbord samt övrig möblering. Här finns också flera inbyggda garderober med skjutbara dörrar.

Kök
Kök med slipad granit med värmeslingor i golv och ljusa väggar. Stort kök med bra förvaring i form av överskåp och underskåp (Kvik). Här får ni plats med ett matbord för flera personer också. Köket är utrustat med spis, dubbelugn, inbyggd micro, kyl/frys, diskmaskin.

Badrum
Helkaklat stambytt badrum från 2010. Golv i halkfri granit med värmeslingor med kaklade väggar. Det är utrustat med WC, handdukshållare, dusch, glasvägg, handfat och tvättmaskin samt kombinerad tumlare.

Balkong
Härlig balkong från 2013, öppnas via dubbeldörrar från vardagsrum. Inbyggt element i golv.