BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 6, 1 1/2 TR

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 2508
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna drömlägenhet med sitt ljusa och härliga lugna gårdsläge och perfekt planerade 38 kvadratmeter som idag utnyttjas som en etta men med möjligheten att skapa ett sovrum (se alternativa planlösningar).

Lägenheten har en optimal planlösning med välbevarade och vitlaserade trägolv och genomgående stilrena målade väggar i ljusa nyanser. Ett ljust och inbjudande boende som inrymmer gott om förvaringsmöjligheter och social samvaro. Välskött brf som sänker avgifterna med 10% f.r.o.m 1/6 och har låg skuldsättning samt dolda tillgångar.

Tidsenliga detaljer och en härlig takhöjd med en optimal planlösning som skapar rymd. Ljust och ordentligt arbetskök med gott om ytor och plats för matbord för 2-4 personer. Stambytt helkaklat och renoverat badrum med praktisk duschvägg. Vidare får ni en möblerbar hall med gott om platsbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd.

Välskött brf som sänker avgifterna med 10% och har låg skuldsättning samt dolda tillgångar. Ny avgift blir då för denna lägenhet 1 603 kr / månad. Föreningen har även fått bygglov för balkonger mot gården men har fortfarande ett ärende hos hyresnämnden som måste avgöras innan de vet om de kan bygga eller inte. Denna lägenhet skulle vara aktuell för balkongbyggnation. Balkongbygge bekostas isåfall utav lägenhetsinnehavaren själv.

Lägenheten är belägen i närheten av vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har gjort de stora renoveringarna. Perfekt läge med endast 2 min till t-bana Kristineberg.

Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut - tillträde omgående möjligt!
Varmt välkomna på visningarna av denna charmiga drömlägenhet!

- Välrenoverad drömlägenhet med rofylld utsikt över grönskande omgivningar - möjlig 2a!
- Välbevarad ytskikt med vitlaserat trägolv och ljusa målade väggar genomgående
- Bra arbetskök med stilrena materiaval med gott om ytor och skåp och nyare vitvaror
- Stambytt helkaklat renoverat badrum med praktisk duschvägg
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och förråd som tillhör lägenheten
- Välskött brf som sänker avgifterna och har låg skuldsättning samt dolda tillgångar
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför
- 2 min till t-bana Kristineberg