BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Creutzgatan 9, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 37 kvm
  • 3.420.000 kr / Såld
  • 3858
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Thorildsplan på lugn gata, med fönster mot gården ligger denna härliga lägenhet om ytterst välplanerade 37 kvadratmeter - (möjlig 2a). Charmig och välbevarad 20-talslägenhet med generösa ytor och god förvaring! Här får ni bland annat genomgående trägolv i original, vackert välbevarat serveringsskåp, högt till tak och ljusa ytskikt med stora härliga originalfönster som släpper in gott om ljus i hela lägenheten.

Lägenhetens hjärta är tveklöst det charmiga originalköket som varsamt renoverats med uppdaterad maskinpark och stilrena materialval tillsammans med de välbevarade originalskåpen från byggnadsåret. Gott om plats för matbord för 4-6 personer. Stambytt badrum i ljusa färger och gott om förvaring i inbyggd klädkammare i vardagsrummet samt möjlighet till ytterligare förvaring i hallen.

Ljusa ytskikt i hela lägenheten med genomgående vitpigmenterat trägolv, ljusgrå väggar, högt till tak och härlig social planlösning samt stora fönsterpartier som skänker ett naturligt vackert ljus i hela lägenheten med sol från tidig förmiddag fram till skymning. En inflyttningsklar, varsamt renoverad lägenhet i välskött, stabil förening och vacker, välbevarad K-märkt fastighet, med pampig entré och trapphus från 1926. Omgående tillträde är möjligt för den som önskar.

Här bor ni i ett lugnt och ostört område med närhet till såväl park, vatten, mysiga restauranger samt de populära områdena Hornsberg och Fridhemsplan! I direkt närhet till tunnelbana Thorildsplan (grön linje) som tar er till T-centralen på 10 minuter. Till föreningen hör en uppskattad innergård som flitigt nyttjas av medlemmarna. Varmt välkommen på visningarna till trivsamma Creutzgatan 9!

- Charmig och välbevarad 20-talslägenhet - möjligt att med enkelhet bygga om till en 2a!
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Välbevarat originalkök i stilrent utförande med uppdaterade moderna vitvaror
- Trevliga grönskande innergårdar som föreningens medlemmar kan utnyttja
- Stor och stabil HSB-förening med gott om intäkter i form av lokalytor
- Välbevarad K-märkt fastighet med fantastiskt läge nära grönområden
- T-bana Thorildsplan direkt utanför porten