BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Sankt Göransgatan 64

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 2218
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och optimalt cityboende i hjärtat av Kungsholmen med Fridhemsplan runt hörnet och populära Kronobergsparken utanför dörren. Här bor du i en ljus och trivsam lägenhet med låg avgift och bra planlösning.

Väl inne i bostaden möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare stora fönsterpartier och generösa sällskapsytor. Här finner du ett stort allrum med perfekt plats för mat- och vardagsrumsdel, en praktisk sovalkov med stort fönster som eventuellt kan göras om till ett sovrum, ett kök utrustat med spis, ugn, micro, kyl/frys samt över-och underskåp, en rymlig och välkomnade hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett badrum med kaklade väggar, dusch och wc.

Bostaden är belägen på en lugn gata precis vid natursköna och mysiga Kronobergsparken och bokstavligen runt hörnet erbjuds ett rikt och blandat utbud av alla slags nöjen och service. Allt från populära restaurang AG och Västermalms gallerian till härliga promenadstråk vid vattnet.

Skulle man mot all förmodan sakna något finns både City och Vasastans utbud en kort promenad bort. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbanans blå och grön linje samt ett stort antal busslinjer. I närområdet finner du även den mysiga strandpromenaden utmed Kungsholms Strand.

En riktig pärla som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!


- Optimalt cityboende i hjärtat av Kungsholmen

- Låg avgift

- Populära Kronobergsparken utanför dörren

- Eftertraktat läge med Fridhemsplan runt hörnet

- Ljus och trivsam lägenhet

- Stora fönsterpartier

- Inynsskyddat läge

- Sovalkov med fönster

- Utmärkat kommunikationer

- Bra förvaringsmöjligheter