BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Tellusborgsvägen 90, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 2235
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Tellusborgsvägen 90. Drömmer du om ett modernt boende i Stockholms trendigaste område? Då kommer ni älska denna välplanerade pärla på 38 kvm som passar dig som är ensamboende eller er som par. Planlösningen ger oändliga möjligheter, som att bygga om till en mini 2:a, och som gör att lägenheten känns betydligt större än vad den är. Lägenhetens balkong vetter mot söder och här skiner solen hela dagen och erbjuder bästa balkong-hänget på somrarna. Läget i huset ger dessutom ett vindsskyddat läge. Hela lägenheten är total renoverad 2012 och har en lyxig känsla som avspeglas i de moderna materialvalen. Lägenheten har genomgående parkett golv och ljusa väggar. Lägenheten har ett stort fönsterparti som skänker ljus åt lägenheten.

I hallen finns avhägningsmöjligheter vid hatthyllan. Från hallen når man även den rymliga klädkammaren samt badrummet. Klädkammaren alla tjejers dröm! Här finns smarta förvaringsmöjligheter med hyllor och hängare som rymmer alla ens kläder och mer därtill.

Köket ligger i vinkel och har gott om förvaring i över- och underskåp bakom vita skåpsluckor. Ovanför arbetsbänk skivan i grå laminat sitter en glasskiva med vit bakgrund. Köket är utrustat med induktionsspis, varmluftsugn, intregrerad diskmaskin samt kyl och frys. I köket finns det plats för ett större matbord framför fönstret.

Vardagrummet är lättmöblerat med plats för en större soffa och övrigt möblemang. I rummets sovalkov ryms en större dubbelsäng och sängbord om så önskas. Sovalkoven går lätt att dela av med en glasvägg om man skulle önska en mini 2:a. I vardagrummet finns även plats för mer förvaringsmöbler. Rummet har parkett golv och ljusa väggar.

Helkaklat lyxigt badrum med svart och vit randiga väggar samt svart klinkergolv från renoveringen av huset 2012. Badrummet har en kombinerad tvättmaskin och torktummlare samt golvvärme. Här finns även wc, dusch, handfat och spegelskåp.

Balkongen är rymlig och ligger i ett soldränkt söderläge. En perfekt balkong för dig som älskar solen! Här finns gott om plats för utemöbler och grönska. Balkongen är perfekt för att avnjuta en god frukost eller ett svalkande dryck under kvällen. Balkongen vetter mot föreningens lugna innergård. 

Här bor ni med närhet till Telefonsplans tunnelbanestation med endast 15 minuter in till City.

Ett inflyttningsklart boende att trivas i från dag ett! Måste upplevas på plats. 

Varmt välkomna på visning.