BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Frödingsvägen 2, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 4808
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna drömlägenhet med sitt ljusa och härliga hörnläge och perfekt planerade 53 kvadratmeter som idag utnyttjas som en 2,5a men med möjligheten att skapa ett till sovrum. Lägenheten har en optimal planlösning med välbevarade och vitlaserade trägolv och genomgående stilrena målade väggar i ljusa nyanser. 

Kliv ut på den rymliga balkongen i fritt sydvästläge med sol stora delar av eftermiddagen samt kvällen och möjlighet och möblera upp ordentligt tack vare den generösa ytan. Ett ljust och inbjudande boende som inrymmer gott om förvaringsmöjligheter och social samvaro.

Tidsenliga detaljer och en härlig takhöjd med en optimal planlösning som skapar rymd. Rofyllt sovrum med plats för 180 cm säng och plats för förvaringslösning. Ljust och ordentligt arbetskök med gott om ytor, välbevarat serveringsskåp och samtliga nyare vitvaror. Stambytt helkaklat badrum med golvvärme. Vidare får ni en möblerbar hall med inbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett vindsförråd.

Lägenheten är belägen i närheten av vattnet där det finns mysiga promenadstråk och badplatser vid Fredhällsklipporna samt även Kristinebergs strand och Hornsbergs strand, där man kan sola och bada de soliga sommardagarna. Fastigheten är i gott skick med löpande underhåll och föreningen har gjort de stora renoveringarna. Perfekt läge med endast 2 min till t-bana Kristineberg. Här har ni ett inflyttningsklart boende på attraktiv adress med samtliga attribut!

- Välrenoverad drömlägenhet med rofylld utsikt över grönskande omgivningar!
- Stor balkong med ett högt, fritt sydvästläge och sol hela eftermiddag och kvällen
- Välbevarad ytskikt med vitlaserat trägolv och ljusa målade väggar genomgående
- Bra arbetskök med gott om ytor och skåp samt nyare vitvaror och vackert serveringsskåp
- Stort sovrum med plats för 180 cm säng och rofylld utsikt mot grönskan utanför
- Stambytt helkaklat badrum med golvvärme och praktisk duschhörna
- Gott om förvaringsmöjligheter i både hall och sovrum
- Stabil Brf med god ekonomi och de stora renoveringarna gjorda
- Närhet till vatten och promenadstråk vid Fredhällsklipporna precis utanför
- 2 min till t-bana Kristineberg