BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Svandammsvägen 40, 2,5 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 63 kvm
  • 5.400.000 kr / Såld
  • 3611
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena och trivsamma hörn-3:a om ca 63 kvm högst upp i huset med mysig balkong i soligt sydvästläge. Fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med vackra originalfönsterbrädor i marmor. Lägenheten är totalrenoverad 2013 med ny el, nytt kök och badrum och nya ytskikt med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkongen. Stilrent kök med matplats för ca 4-6 personer i öppen planlösning mot vardagsrum. Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum som passar som barnrum eller arbetsrum. Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin. Hiss finns i huset.

Till lägenheten hör ett vindsförråd med en uppskattad yta om ca 30 kvm som är beläget rakt ovanför lägenheten. Förrådet är en råvind och möjlig att konvertera till boyta (bygglov krävs). Ingen betalning till föreningen behöver erläggas för att få tillträde till ytan.

Trevligt belägen mitt i charmiga Midsommarkransen med endast ca 3 min till T-bana (röd linje, station Midsommarkransen). I området finns mataffärer, gym och övrig service samt flera trevliga caféer och restauranger. Runt hörnet ligger mysiga Svandammsparken med stora gröna ytor. I området finns flera förskolor och skolor. Kort promenad till Telefonplan samt gångavstånd till Mälaren med fina promenadstråk och badmöjligheter.