BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Hornstull

Långholmsgatan 18, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 2769
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna pärla om ca 27 kvadrat på en av söders bästa adresser. Här bor ni med närhet till pulsen i Hornstull i en lägenhet som erbjuder allt från en väldisponerad planlösning med högt i tak till charmiga originaldetaljer och praktiskt sovloft. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas.

Lägenheten präglas av en genomgående hög standard med charmiga originaldetaljer och en öppen, mycket väldisponerad planlösning. Här möts ni av en hög takhöjd, nymålade ytskikt och stora fönsterpartier där ljuset strömmar in och ger lägenheten en härligt luftig känsla.

Det sociala köket är stilrent inrett med vita stommar, väggskåp med vitrindörrar och mörk bänkskiva. Gott om förvaring tack vare att hela takhöjden nyttjas. Den maskinella utrustningen består av gasspis, ugn, fläkt och kyl/frys.    

Planlösningen mellan kök och vardagsrum är öppen och luftig med ytor som fungerar utmärkt för matbord att samlas kring för trevliga middagar. I vardagsrumsdelen finns även plats för soffgrupp och mysig skrivbordsdel. Lägenheten erbjuder en praktisk och kvadratsmart sänglösning med ett platsbyggt sovloft. Denna praktiska lösning frigör golvyta och möjliggör för skrivbordsdel eller förvaring för den som önskar. Den välkomnande hallen tillhandahåller gott om förvaringsmöjligheter i den inbyggda garderoben.

Badrummet i lägenheten är stilrent inrett med svart klinker och helkaklade väggar. Rummet är utrustat med dusch, wc samt kommod med förvaring.

Lägenheten är belägen i expansiva Hornstull med kommunikationer i form av tunnelbana och innerstadsbussar precis runt husknuten. Inom gångavstånd finner ni Hornhuset med sitt rika utbud av shopping, restauranger och servicebutiker. Härliga promenadstråk utmed Hornstulls Strand med närhet till vackra Reimersholme och Långholmens friluftsliv.

- Socialt och kvadratsmart boende
- Mycket högt i tak
- Charmiga originaldetaljer och hög standard
- Närhet till stadens puls men även vatten och grönska
- Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas

Varmt välkomna till en lägenhet att direkt flytta in och trivas i!