BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Maria Skolgata 77 A

  • 4 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 1785
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress i hjärtat av Södermalm erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende, en nyproducerad 4:a med alla tänkbara bekvämligheter, optimal genomgående planlösning samt uteplats i söderläge. Här bor man nära allt Söder har att erbjuda!

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och luftig planlösning med ljusa exklusiva ytskikt och stora fönsterpartier i flera väderstreck med generösa ljusinsläpp som tillsammans med det underbara läget på Södermalm skapar en unik känsla. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort och toppfräscht sällskapskök med perfekt utrymme för många gäster. Tre harmoniska sovrum, ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.  Uteplatsen har ett härligt söderläge och bjuder in till umgänge under sköna sommarkvällar.

Här bor du bokstavligen nära till allt som Söder har att erbjuda; shopping, närservice, restauranger, kommunikationer, grönområden, förskolor, skolor. Södra station ligger ett stenkast bort, i närheten finns omtyckta och mysiga Mariatorget, Tantolunden med fin natur och grönområden, Årstaviken med strövområden och badplats. Närheten till såväl city, natur, restauranger, parker och vatten gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Bästa adress i hjärtat av Södermalm

- Härlig uteplats i söderläge mot lugn innergård

-  Nyproducerad lägenhet

- Omåttligt populärt område

- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp

- Optimal planlösning

- Nära City och naturområden

- Goda förvaringsmöjligheter i flera skjutdörrsgarderober.

- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare

- Utmärkta kommunikationer med tunnebana, bussar, pendeltåg inom någon minuts promenad.