BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmstorget 52

  • 3 rum och kök
  • 86 kvm
  • Såld
  • 2579
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna perfekt planerade och unika trea om 86 kvm i populära Liljeholmen. Lägenheten erbjuder både en stor och härlig trädäckad uteplats om ca 35 kvm samt en ytterligare balkong i soligt läge. Lägenheten har allt man kan önska sig; med materialval av absolut högsta klass och genomgående vitlaserade ekparkettgolv. Här finner ni en perfekt kombination av radhuskänsla mot lugn innergård samt närhet till citypuls - dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer. En förening med mycket låga avgifter.


Vardagsrummet är stort och ljust tack vare stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Härifrån finner ni även utgången till den mysiga balkongen med härlig kvällssol.
Lägenhetens hjärta är det rymliga och praktiska köket, som erbjuder gott om arbetsytor och massvis av förvaring. I köket bjuds ni på en vacker köksbänk av en mörk granitsten. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn samt mikrovågsugn. Här finns även plats för matplats som rymmer ca 6-8 personer. Från köket finner ni utgången till den rymliga och lummiga uteplatsen om hela ca 35 kvm. En helt unik trädäckad uteplats med ett lugnt och barnvänligt gårdsläge. Ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten. Här finns möjligheten att grilla och det ryms både matbord, sittgrupp och mer om så önskas.
Lägenheten har två rymliga sovrum i varsin sin del av lägenheten, varav det ena sovrummet, med egen klädkammare, vetter mot innergården.
Badrummet är mycket smakfullt och stilrent inrett med helkaklade väggar och matchande mörkt klinkergolv samt spotlights i tak. Utrustningen består av toalett, tvättmaskin, torktumlare, badkar, handdukstork samt ett vädringsfönster som släpper in ett härligt ljus. Sist men inte minst erbjuder lägenheten en rymlig hall med bra förvaring.

Lägenheten är belägen i en stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I månadsavgiften ingår värme, vatten bredband och Kabel-TV. Föreningen har både sänkt avgiften och haft avgiftsfria månader de senaste åren. Exempelvis beslöt föreningen om två avgiftsfria månader samt avgiftssänkning på 30 % under 2017. Föreningen kan även erbjuda parkeringsplatser i garaget, som hittas i husets källare. Föreningen har ett bokningsbar övernattningsrum, gästparkering i garaget samt en grön lummig innergård med lekplats. Det krävs nyckelbricka för att komma in på innergården. Föreningen erbjuder också två separata tvättstugor med digitalt bokningssystem.