BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Ringvägen 108, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 92 kvm
  • Såld
  • 3438
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna välplanerade sekelskiftes 3:a med bevarade orginaldetaljer så som, spegeldörrar, fiskbensparkett och spröjsade fönster. Den härliga takhöjden och fönster mot två väderstreck skapar en lugn och ljus atmosfär i hela lägenheten. Här bor ni väldigt centralt och endast ett stenkast från T-bana och bussar. Den disponeras enligt följande:

Hall
Hall med fiskbensparkett och ljusa väggar. Här finns det plats för avställningsbord, byrå och bänk. Det finns också hatthylla och klädavhängare.

Vardagsrum
Stort rum med fiskbensparkett och gröna tapetserade väggar. Rummet kan disponeras på fler olika sätt. Här får ni plats med stor soffa med tillhörande soffbord och TV-möbel. Det finns också utrymme för stort matsalsbord för den som önskar.

Sovrum 1
Sovrum med ljusplastmatta och blå tapetserade väggar. Här får ni plats med säng och tillhörande sängbord samt byrå alternativ skrivbord. Två stycken inbyggda garderober finns också. Fönster mot lugn innergård.

Sovrum 2/Allrum
Rum med fiskbensparkett och tapetserade väggar. Här får ni plats med stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt fler garderober. Idag används rummet som matsalsrum.

Kök
Kök med ljus plastmatta och ljusa väggar. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys. Under och överskåp finns för förvaring samt ett serveringsskåp. Här ligger också utgången till balkongen.

Badrum
Helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrum är från 2010 i samband med stambytet. Det är utrustat med WC, handdukshållare, dusch, skjutbara glasdörrar, handfat och tvättmaskin.

Balkong
Härlig balkong från 2013 i söderläge.