BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Maria Prästgårdsgat 41, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4612
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning och två soliga balkonger på bästa adress intill Mariatorget!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor och anslutning till balkongen som har fantastiskt stadsutsikt över takåsarna och härlig kvällssol sommartid. Rymlig matplats finns i köket som är i riktigt fint skick med komplett modern utrustning inkl. diskmaskin. Badrummet är kaklat och fräscht med dusch och golvvärme. Två rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng i Master Bedroom samt anslutning till den andra balkongen med söderläge och sol större delen av dagen i det mindre sovrummet.

V.v. se även inspiration / förslag till ev. omdisponering i bifogad alternativ planlösning.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Två soliga balkonger

- Fantastiskt stadsutsikt över takåsar

- Toppfin och ljus

- Högt och insynskyddat läge

- Bästa adress intill Mariatorget

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier