BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Störtloppsvägen 1

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2261
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade 2:a på Störtlopsvägen 1.

Lägenheten är bra planerad med gott om förvaring i klädkammare samt i inbyggda garderober i hallen. Här bor ni med ett insynsskyddat läge med endast 2 minuter till tunnelbanan.

Rymligt kök med plats med matbord för 4-6 personer. Förvaring i vita underskåp samt hyllplan över arbetsbänkskrivan. Extra förvaring finns i ett sido skåp bredvid kyl och frys. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl samt frys. Kökets två fönster vetter ut mot gatan och släpper in ljus i rummet. Arbetsbänk skivan är i trä och ovanför sitter ett vitt kakel.


 
Ljust vardagsrum med originalparkett på golvet och en grå kulör på väggarna. Härifrån nås lägenhetens balkong som vetter mot syd/väst. Här har man sol till kl. 19:00 under sommarhalvåret. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större soffa och mediamöbel. De generösa fönstret skänker riktligt med ljus åt rummet. På balkongen finns det plats för mindre utemöbler.


Sovrum med plats med dubbelsäng och övrigt möblemang. Lungt läge mot föreningens gård. Rummet har en ljusgrå kulört på väggarna.

Helkaklat och stambytt badrum (2013). Badrummet är rymligt och ett frostat fönster släpper in ljus i rummet. Badrummet har wc, kommod, spegelskåp och dusch avskilt med duschväggar. Det är även förberett för tvättmaskin om man önskar sätta in det.


I hallen finns det gott om plats. Här finns en inbyggd garderob med spegeldörrar och det finns även en hatthylla för övrig förvaring. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd med platsbyggda hyllor längst ena sidan. Lägenheten har säkerhetsdörr.

 

Varmt välkomna på visning!