BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Maria Prästgårdsgata 17

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 2255
  • 6559
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma fastighet med rötter från 1880! Här finner ni en optimal trerummare intill Mariatorget, ett av Södermalms mest eftertraktade område. Lägenheten är i mycket gott skick, belägen i närheten av Södra Stations pendeltåg, T-bana, bussar samt allehanda gemytliga restauranger, caféer samt butiker!

- Stor härlig balkong i söderläge mot gård
- Optimal planlösning
- Fiskbensparkett
- Renoveringschans
- Ljusinsläpp från dubbla vädersteck
- God förening med garage i huset
- Lugn och eftertraktad adress vid Mariatorget
- Gemytligt område med populära restauranger, barer och butiker. Inte minst omvandlas Swedenborgsgatan till gågata under sommartid och erbjuder en hel oas av uteserveringar, kaffebarer och glasstånd.
- Motionsspår och picknickvänliga Söder Mälarstrand samt Tantolunden på promenadavstånd

Genomgående ljus och tilltalande lägenhet med åtskilliga ljusinsläpp söderifrån. I hallen finns praktiska avhängningsmöjligheter samt förvaringsutrymmen.

Köket är bra planerat och utrustat med spis, ugn, fläkt samt kyl och frys. Goda beredningsytor och förvaringsutrymmen i såväl över- och underskåp. Väl tilltaget utrymme för middagsbord om 4-6 personer med utsikt över föreningens gemensamma gård.

I direkt anslutning till köket finns ett av lägenhetens behagliga sovrum. Rummet är försett med smarta inbyggda garderober samtidigt som det finns plats för en flitig arbetshörna.

Vardagsrummet är lägenhetens självklara plats för socialt umgänge. Här ryms soffgrupp med mediamöbel men här finns även plats för middagsbord för den som önskar. Den soliga och härliga balkongen får sina strålar från söder och blickar ut över föreningens trivsamma innergård. Balkongen är inbjudande och rymlig i sitt utförande med plats för flera kaffedrickare.

Innanför vardagsrummet ligger lägenhetens största sovrum, med inbyggda garderober och fina fönster. Den vackra fiskbensparketten som börjar i vardagsrummet sträcker sig även in i sovrummet och skapar en behaglig känsla.

Praktiskt, helkaklat badrum i ljusa färger, utrustat med dusch, handfat, wc samt utrustning för tvättmaskin. En komplett lägenhet på bästa adress i detta mycket eftertraktade område. Vi ses på visning!