BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hallandsgatan 32

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 2275
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och toppfin vindsvåning på en av Södermalms bästa adresser intill mysiga Rosenlundsparken och ett stenkast från populära Götgatan. Här bor du högst upp i vacker 20-fastighet med oslagbar utsikt, generös takhöjd och fönster i tre väderstreck.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna och moderna planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillsammans med flera fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Vidare finner du klassiska vindsdetaljer som synliga träbjälkar, fönsterkupor och framtagen murstock samt vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer.

Vardagsrummet har goda sällskapsytor med perfekt plats för matbord och ligger i anslutning till ett modernt kök utrustat med spishäll, kyl/frys, ugn, spishäll, fläkt och diskmaskin. Sovrummet är rogivande med ett härligt ljusinsläpp från stort fönster och en fantastisk utsikt i söderläge. Här finns eventuellt möjlighet att bygga takterrass. Badrummet är stambytt 2002 och har duschhörna, wc samt tvättmaskin. Bra förvaringsmöjlighet genom flera garderober samt en klädkammare i anslutning till hallen.

Boarea är 55 kvm och total golvyta är 66 kvm.

Föreningen har för avsikt att installera hiss i huset och kommer ta in offert under våren för att påbörja arbetet under hösten 2017. Avgiften kommer då höjas med ca 16 procent.

Det finns eventuellt möjlighet att bygga en takterrass i anslutning till fönsterkupan i sovrummet. Obs! en eventuell ombyggnation bör alltid utredas av behörig fackman och eventuellt söka godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Stabil och välskött förening med låg belåning.

Den här vindslägenheten måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!


- Bästa adress på Södermalm

- Vindslägenhet med generös takhöjd

- Oslagbar utsikt över södermalm

- Synliga träbjälkar

- Insynsskyddad i högt och lugnt läge

- Fantastiskt ljus med fönster i tre väderstreck

- Säkerhetsdörr

- Vackra renoverade ytskikt

- Bra förvaringsmöjligheter

- Rogivande sovrum