BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

John Bergs Plan 8

  • 3 rum och kök
  • 54 kvm
  • 4.820.000 kr / Såld
  • 7736

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfräsch 3:a i hörnläge med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! Bostaden är ljus och fräsch med genomgående fina golv, luftiga rum och en välbevarad charm där klassiskt möter modernt på bästa sätt.

Omsorgsfullt renoverade ytor med fräscht kök och badrum. Ombonade sovrum med ett generöst ljusinsläpp, från "master bedroom" i två väderstreck och ett lättmöblerat vardagsrum. Bostaden ligger på en höjd och har många fönster med en svårslagen utsikt över takåsar, himmel och Karlbergs Slott som är svår att se sig mätt på. 
 
Optimalt läge på lugn och tyst gata men med puls, nöjen och service i närområdet. Fem minuters promenad till Fridhemsplan och runt knuten finns fantastiska solklippor, västermalms båtklubb, motionsspår och Hornsbergs strands utbud av restauranger och bad. Utmärkta kommunikationer med bl.a. T-bana Fridhemsplan som har både grön och blå linje samt flertalet busslinjer i området. Kort och gott, här har du nära till alla Kungsholmens hörn.
 
Välkommen på visning - kom och upplev känslan i denna härliga pärla!
 
-Bästa möjliga läge på lugn och tyst gata, men med puls och nöjen ett stenkast bort
-Flera fönster i öster- och norrläge
-Magnifik utsikt
-Omsorgsfullt renoverad med en välbevarad charm
-Ljusa, snygga ytskikt
-Genomgående fina golv
-Fräscht badrum och kök
-Stabil förening med god ekonomi
-Till lägenheten hör ett källarförråd