BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Klippgatan 14 G

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4146
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga 2:a! Här bor ni endast ett stenkast från Nytorget!

Lägenheten är otroligt välplanerad med generös storlek på samtliga rum. Lägenheten har genomgående parkettgolv samt ljusa ytskikt. Det finns två stora och vackra fönsterpartier i lägenheten som skänker rikligt med ljus åt rummen.

Vardagsrummet är ljust och rymligt. Här finns det gott om plats för soffa och tv-hörna samtidigt som man även får plats med matbord. Fönstret vetter mot föreningens lummiga innergård. Köket är rymligt med gott om förvaring och charm från byggåret med det rutiga golvet och det bevarade serveringsskåpet. Köket är utrustat med gasspis, varmluftsugn, diskmaskin samt kyl/frys. Gasen ingår i månadsavgiften men om man önskar att plombera gasen får man ett avdrag på avgiften. Kök och sovrum är fint avskärmade med ett vackert glasparti. Även detta är bevarat från byggåret. Sovrummet har en inbyggd rymlig klädkammare. Här finns gott om plats för dubbelsäng och sängbord. I den stora hallen finns det gott om förvaring i 3 platsbyggda garderober och här får man även plats med en arbetshörna för den som önskar det. Badrummet är helkaklat och stambytt 95-96. Det är förberett för tvättmaskin.

 

Med närhet till allt som Södermalm har att erbjuda endast två kvarter från lägenheten samt närhet till kommunikationer är detta en lägenhet att trivas i! Här bor ni i en otroligt välskött förening med god ekonomi. Har ni dessutom vänner och bekanta på besök kan de för en liten summa hyra någon av föreningen 3 övernattningslägenheter.


Varmt välkomna på visning!