BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Erik Sandbergs gata 6

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 8369
Värdera din bostad

Beskrivning

I hjärtat av Gamla Råsunda på lugn adress i villaidyll ligger denna härliga lägenhet om ytterst välplanerade två rum och kök. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta perfektion där inget har lämnats åt slumpen! En helt underbar lägenhet med hög stilkänsla och karaktär – måste upplevas på plats!

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är något alldeles extra och unikt. Bostaden är utrustad med ett modernt och påkostat kök med stilrena materialval och komplett maskinpark där mattsvarta skåpsluckor samspelar fint med bänkskivan i carraramarmor och kromad blandare från Tapwell. Vardagsrummet inbjuder till socialt umgänge med separat soffdel och plats för matbord för 4-6 personer.

Stilfulla industriglasdörrar leder er in till sovrummet med sina två ingångar och utrymme för större dubbelsäng (160cm+). Här får ni även gott om förvaring genom högskåp i köket och platsbyggd skjutdörrsgarderob i sovrummet samt klädkammare som nås från vardagsrummet. Alla rum har mycket god och genomtänkt belysning samt dimmers och vägguttag från Buster + Punch.

Helkaklat och stambytt badrum i ljusa färger med praktisk duschvägg, golvvärme och tvättmaskin. Ljusa ytskikt i hela lägenheten med genomgående vitpigmenterat massivt furugolv, vitmålade väggar, högt i tak och öppen planlösning samt stora fönsterpartier som skänker ett naturligt vackert ljus i hela lägenheten. En inflyttningsklar, varsamt totalrenoverad lägenhet i välskött förening och vacker, välbevarad fastighet från 1938.

I Råsunda bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till natur och god service. lntill finns butiker, restauranger och caféer; här råder en behaglig småstadspuls. På gångavstånd ligger Mall of Scandinavia samt Solna Centrum som har ett brett utbud av butiker som inbjuder till shopping. Här finns även två sjöar, Råstasjön och Lötsjön som är populära för picknick och rekreation. I Ursvik finns utmärkta motionsspår genom skogen.

Kommunikationerna är mycket bra och med tunnelbana från Solna Centrum nås T-Centralen på bara tio minuter. Med pendeltåget från Solna Station tar det 8 minuter till T-Centralen. Buss 515 passerar runt hörnet och tar dig till Odenplan på 25 minuter. Även tvärbanan mot Alvik hittar du alldeles i närheten. Mall of Scandinavia ligger på 10 minuters promenadavstånd med direkt närhet till ett stort utbud av nöjen och shopping, däribland SF bio (Nordens mest moderna biograf med IMAX) och Sveriges största O’Learys med bowling/biljard/simulatorer samt massvis med restauranger. För mer information gå in på http://mallofscandinavia.se/utbud/.

För er som söker en stilsäker och välplanerad 2:a som upplevs betydligt större på plats får ni inte missa denna chans!

- Topprenoverad drömlägenhet med stilrena detaljer såsom cararramarmor och industriglasdörrar
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Påkostat kök med bl.a. diskmaskin, induktionshäll, fläktkåpa och inbyggnadsugn
- Helkaklat badrum i ljusa färger med praktisk duschvägg, golvvärme och tvättmaskin
- Gott om förvaringsutrymmen med inbyggda garderober och Elfa-system i sovrum samt klädkammare och förråd
- Välbevarad fastighet med fantastiskt läge nära både grönområden och T-bana Solna C
- Stabil förening med gott om framtida intäkter i form av lokalytor