BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Mariatorget

Timmermansgatan 15

  • 3 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 4456
Värdera din bostad

Beskrivning

I en vacker och välbevarad fastighet anno 1909 har vi nu fått förtroendet av Brf Kobran att förmedla denna charmiga sekelskiftesdröm med stora renoveringsmöjligheter. Lägenheten är belägen på attraktiv adress intill Mariatorget i en stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter!

- Möjlighet till drömboende genom renovering!
- Optimalt planerad
- Endast 1 388 kr i avgift
- Eventuell öppning mot gård från kök
- 3 meter i takhöjd
- Genomgående charmiga attribut samt vackra trägolv
- Säkerhetsgrind och larm installerat
- God och stabil förening, så gott som skuldfri
- Synnerligen populär adress med goda kommunikationer
- Gemytligt område kring Mariatorget med populära restauranger, barer och butiker. Inte minst omvandlas Swedenborgsgatan till gågata under sommartid och erbjuder en hel oas av uteserveringar, kaffebarer och glasstånd.

Här presenteras ett hem som med hjälp av kärlek och ombonad kommer att överträffa det mesta. Lägenheten erbjuder stora luftiga rum med vackra välbevarade detaljer, ljusa väggar, höga socklar och inte minst en förtjusande serveringsgång i original. Dessutom erbjuder de större rummen fönster i fil samt vackra trägolv.

Utanför köksfönstret finner ni föreningens trivsamma innergård. Styrelsen ställer sig positiva till att öppna upp med utgång till gården men ansökan om bygglov måste skickas in och beslut godkännas hos Stadsbyggnadskontoret.

Badrummet överensstämmer inte idag med bilderna i besrivningen. Golv och sanitetsporslin är utrivet. Här har förvärvaren alla möjligheter att konstruera sitt eget badrum.

Elegant, ljust och smakfullt – och med alla de önskvärda ursprungsdetaljerna varsamt bevarade. Här har vi ett hem som inbringar lugn mitt i staden.