BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand 71

  • 2 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 2479
Värdera din bostad

Beskrivning

I omåttligt populära Hornsbergs Strand erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende på Stockholms bästa waterfront-adress. Här bor du med en fantastisk sjöutsikt mot Ulvsundasjön och den härliga strandpromenaden nedanför.

Väl inne i lägenheten möts du av underbart luftig och inbjudnade känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med direkt sjöutsikt och generösa ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen skapar en fantastisk atmosfär och ett underbart boende utöver det vanliga.

Vidare finner du ett genomgående toppskick med exklusiva ytskikt, ett modernt sällskapskök med bänkskiva i mörk granit och gott om utrymme för matplats, stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, rymlig balkong med oslagbar utsikt mot Ulvsundasjön med sol från eftermiddag till solnedgång under sommarhalvåret. Ett rogivande sovrum med inbyggda garderober, en klädkammare som även kan användas som förråd eller arbetsrum. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch, infällda spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i carraramarmor och vägghängda skåp med bra förvaring. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds genom flertalet garderober, klädkammare samt förråd i källaren.

Ett boende som lämpar sig så väl för singeln som paret med högt ställda krav!

Lägenheten kan även planeras om till en 3 rok. se förslag/inspiration i alternativ planskiss. Obs! En eventuell ombyggnation bör alltid utredas av behörig fackman och eventuellt söka godkännande hos brf samt berörd myndighet vid behov.

Hornsbergs Strand eller Västermalms Strand som området även kallas har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!